Utbyggnad av hemmet

Tjenare bloggen! Här kommer ett inlägg som inte handlar om utbildning och kariärr. Idag tänkte jag faktiskt ringa efter en firma så att jag kan få erhålla tjänster inom bygg. Vad ska jag nu hitta på kanske några av er tänker och det ska jag berätta för er. Det är nämligen så att jag tänkte göra en liten renovering i form av utbyggnad så att jag kan få plats med ett kontor hemma i Mölndal istället för att behöva åka in till jobbet hela tiden. Jag ser ingen mening med att behöva åk dit de dagarna då jag ändå kan göra allt mitt arbete hemifrån, men eftersom att jag inte har något skrivbord så går det inte att jobba här hemma. Det är inte bara plats för en dator som jag behöver utan det kräver en liten större yta eftersom att det är en del pappersarbete också. Ibland har jag suttit vid köksbordet och grejat men det blir så himla rörigt om jag ska behöva lägga ut allting. När jag väl lägger ut mina grejer så är jag inte sugen på att plocka ihop det igen så fort jag ska laga mat eller använda köksbordet till något annat. Ett kontor är perfekt för mig, då slipper min sambo bli arg också för att det ligger papper överallt. Så en byggfirma och lite arbete inom bygg sen ska det nog inte ta så lång tid innan jag har ett eget kontor, det behöver inte vara stort utan det räcker med att jag får plats med en hylla och ett skrivbord. Först tänkte vi sätta upp ett skrivbord i sovrummet men när jag istället presenterade den här lösningen så var det ett ganska enkelt beslut och även om det kommer kosta att få hjälp med bygg så är det fortfarande en bättre lösning. Nu ska jag bege mig ut en sväng, det är så fint väder i Mölndal så man får passa på.