En duktig målare i Uppsala

Jag har gjort karriär både på jobbfronten och på bostadsmarknaden. Först bodde jag i en hyresrätt, sedan köpte jag en bostadsrätt och bodde i den i några år och nu har jag köpt en villa. Här kommer jag att trivas, jag kände det direkt när jag var på visningen att det var det här huset jag ville ha och det enda bekymret var att det var färger och tapeter som verkligen inte var i min smak. Det gjorde att jag direkt när jag köpte huset, redan innan jag flyttade in, hörde av mig till en målare i Uppsala och bad om hjälp med målning och tapetsering. 

Det var Majas Måleri som jag fick hjälp av och att jag valde att vända mig till denna målare i Uppsala beror på att jag vänt mig dit en gång tidigare, när jag behövde hjälp i bostadsrätten. Jag blev väldigt nöjd med resultatet den gången så det kändes självklart att jag skulle vända mig till Majas Måleri den här gången också. Även denna gång så blev arbetet med målningen och tapetseringen riktigt bra genomfört och det tog ett par veckor att göra i ordning alla rum och när det var färdigt flyttade jag in. Jag vet att det är många av er som funderar på att få ommålat eller nya tapeter och befinner ni er i Uppsala och behöver en kvalificerad och erfaren målare så tycker jag att ni ska höra av er till Majas Måleri. Hon som har företaget har en stark känsla för färg och form och det finns nog inget inom måleri som hon inte har utfört, och det gäller såväl utvändig som invändig målning. Denne målare i Uppsala är även kunnig i fönstermålning så har ni gamla fönster som behöver målas om är även detta något ni kan få hjälp med.