Takläggare i Eskilstuna och planer på att göra om i barnens rum

Hejsan på er alla fina följare

I vanliga fall brukar jag ju dela med mig av inspiration och så kring inredning men idag handlar inlägget i alla fall inledningsvis om takläggare. Vi håller nämligen på att byta tak och fick tag på en firma i Eskilstuna som verkar väldigt duktiga. Det var min kusin som hade anlitat takläggare från den firman så han tipsade oss om dem när han fick höra att vi skulle byta tak.

I och i närheten av Eskilstuna finns ett ganska stort utbud av företag som erbjuder sådana tjänster men så vill man ju också ha en som är riktigt bra och då känns det ju bra med någon som man blivit rekommenderad av någon man känner. Även om det börjar bli varmare ute så påverkar det ju ändå värmen i huset och speciellt på övervåningen, så just nu har barnen fått flytta ner till vardagsrummet under tiden. De tycker väl det är spännande att bo i vardagsrummet medan jag själv längtar till allt är i sin ordning igen.

Det jag har lovat de är faktiskt att vi ska passa på att grann om lite i deras rum sen när de flyttar tillbaka upp. De ska få önska ett par grejer var och så ska vi hjälpas åt att fixa så det blir som de tänker. Innan har ju mest jag och deras pappa gjort som vi tror att de tycker om men nu börjar de bli så stora att de ha egna önskemål och då tycker jag de kan få vara med att bestämma, även om det finns vissa gränser såklart. Ni vet ju att jag tycker om att blanda gammalt och nytt så det är lika ofta jag besöker en loppis som att jag besöker ett möbelvaruhus eller inredningsbutik när jag ska göra om och dona här hemma. Ha nu en underbar dag!